Leírás
A németek sas ginje, mely a manapság egyre népszerűbb feldolgozási forma szerint készül, vagyis vákuum desztillálják, ezáltal 80 fok alatt készül, ezáltal az alkohol lassabban párolog és a növények sem sérülnek.
Erőteljesen fűszeres és aromás, jellegzetes a kardamom, zsálya, kandírozott gyömbér enyhe virágossággal.
A klasszikus és indián tonicokkal harmonizál.
Díszítésnek ideális a fahéj, koriander, vagy citrom peel.
Leírás és Paraméterek
A németek sas ginje, mely a manapság egyre népszerűbb feldolgozási forma szerint készül, vagyis vákuum desztillálják, ezáltal 80 fok alatt készül, ezáltal az alkohol lassabban párolog és a növények sem sérülnek.
Erőteljesen fűszeres és aromás, jellegzetes a kardamom, zsálya, kandírozott gyömbér enyhe virágossággal.
A klasszikus és indián tonicokkal harmonizál.
Díszítésnek ideális a fahéj, koriander, vagy citrom peel.
Alkoholtartalom | 42% |
Űrtartalom | 0.7L |
Származási hely | Németország |
Típus | Kortárs |
Stílus | Dry Gin |
Ízprofil | Borókás |