Leírás
A Kenyában desztillált termékcsalád ginjeihez Juniperus Procerát használnak, a világon elsőként. A fa termését kézzel gyűjtik össze, majd a Kijabe városában lévő szeszfőzdébe kerül.
A készítők meggyőződése szerint a borókának meg kell határoznia az ital karakterét, emellett magában hordoznia lelőhelyének természeti különlegességeit. A Procera gin, a nevét a Juniperus Procera fáról kapta, melynek napfény érlelte bogyói rendkívüli ízt és minőséget adnak az italnak.
A világ szinte minden gingyártója szárított borókát használ készítéskor, Kijabe városának közelsége lehetővé teszi a Procera készítői számára, hogy friss borókából párolják. Ez az, amitől különleges a Procera gin, Afrika kontinensének frissessége minden kortyban megtalálható.
A palackok kézműves gyártással, újrahasznosított üvegből készülnek és ideálisak újbóli felhasználásra is. Ezáltal nincs két egyforma palack, mindegyikre kézzel gravírozzák az egyedi gyártási számot is.
Míg a Procera Blue Dot Ginje Martini és hasonló rövid koktélok felhasználásához a legideálisabb, az új Red Dot sokrétűen kevert italokhoz, long drinkekhez is tökéletes. A boróka mellett többek között ötféle afrikai bors, tengeri alga, tea, méz, koriander és narancs együttese alkotja különleges ízét.
Mi Negroni és Gin&Tonik készítéséhez ajánljuk!
Paraméterek
Alkoholtartalom | 51% |
Űrtartalom | 0.7L |
Stílus | Dry Gin |
Ízprofil | Citrusos |